A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarország legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

A békakirálynő

Szerző Kállai Katalin
A békakirálynő

A békakirálynő

Szerző Kállai Katalin
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2022
ISBN:
9786155436345
Kiadó:
Könyvpont Kft.
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
339
Tömeg
406 g/db

Egy fiatal színésznő tíz év után újra találkozik az apjával... Egy testvérpár, akiket rejtelmes, kibogozhatatlan érzelmek kötnek össze... Disztópikus jövőkép a jelen idősíkjáról, ahol a férfiakat és a nőket szigorú törvények választják el egymástól... Rendszerváltáskor játszódó bűnügyi történet, amely egy krimiíró és ellenállhatatlan humorú unokája megejtő lelkivilágába kalauzol... Egy orvos és exbarátnője teljes megsemmisüléssel fenyegető érzelmi hullámvasúton a karantén idején...

Az öt drámaszövegben annyi a közös, hogy az összes a harmadik évezredben született. Minden más hasonlóság a véletlen műve.

KÁLLAI KATALIN író, művészetkritikus. "Későn érő típus vagyok. Az emberek szeretik becetlizni a másikat. (Én is.) Eleinte naivan úgy gondoltam, hogy lassan fölkapaszkodom a szamárlétrán, mert az iskolában valami ilyesmire tanítottak. De a dolgok nem így működnek. Sokkal nagyobb ellenállásokat kellett áttörnöm a pályám során, mintha már az egyetem alatt tudatosítottam volna a környezetemben, hogy én bizony író leszek. De ha nem így történik, talán nem is lettem volna író. Legalábbis nem ez az író. Mondom a stációkat. Üzemi lap, Esti Hírlap kulturális rovat, elméleti, művészeti folyóiratok, az első regény, az első dráma, versek a Ligetben és az Új Írásban. Ez röviden negyven év története. Olyan határátlépésekkel, amelyek nagyon sokáig meghaladták az erőmet. Szögesdrót kerítéseket kellett lebontanom. De valami mindig vitt előre. És ez így teljesen rendben van."

27%
2 400 Ft
1 750 Ft
Kezdete: 2023.03.04   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Kállai Katalin
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK