A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

A hiú pillangó - Állati kalandok - Szivacskönyv

A hiú pillangó - Állati kalandok - Szivacskönyv

A hiú pillangó - Állati kalandok - Szivacskönyv

Kötésmód:
lapozó
Kiadás éve:
2023
ISBN:
9786155612350
Kiadó:
Csengőkert Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
12
Tömeg
110 g/db

"Van, aki annyira szereti magát, hogy mást meg se lát, meg se hall maga körül. Pillangónk is ilyen természetű, teljesen el volt telve önmaga szépségétől, még a harmatcseppben is magát illegette-billegette. Hiába hívták a barátok, nem ment velük játszani. Aztán teljesen egyedül maradt, nem volt, kihez szólni, mire a nap lement. Nagy szomorúságában újra kellett gondolnia az életét. És ekkor megjelent egy csúnyácska, de kedves valaki, aki ráébresztette a megoldásra. Nektek vannak barátaitok, játszótársaitok? Ugye milyen rossz dolog is, ha nem tudjuk kivel megosztani örömünket, bánatunkat, és fordítva, ha senki bizalmát nem élvezhetjük?

Sorozatunk kedves történetei az apró állatok életének kezdeti próbálkozásairól, az első tapasztalatokról, aranyos csetléséről-botlásáról szól, a tanulás kezdeti időszakáról. Épp mint a gyerekek, előbb mindenre rácsodálkoznak, kicsit félénkek, óvatosak, aztán a sikerélmény meghozza gyümölcsét, egyre bátrabban és ügyesebben mozognak a világban.
Így lesz főszereplő a béka, a cica, a kutyus, a barika, a kisróka, és számos kedves állatka, és olyanok is, akik nem közvetlen környezetünkben élnek, mint a koala, zsiráf vagy teve, 25 köteten keresztül."

28%
1 990 Ft
1 433 Ft
Kezdete: 2024.04.23   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK