A kenyérsütés a reneszánszát éli, ez az alapos és megbízható útmutató pedig elvezet minket az ellenállhatatlanul ínycsiklandó kenyerek és pékáruk világába. A kenyérsütés iskolájából lépésről lépésre megtanulhatjuk mindazt, ami a tökéletes kenyerek sütéséhez kell. Ez a gazdagon illusztrált, könnyen érthető magyarázatokat tartalmazó könyv biztos kézzel vezeti végig az olvasót a sütési folyamaton, hasznos tanácsai segítségével elkerülhetjük a leggyakoribb hibákat és leküzdhetjük a jellemző nehézségeket. A kenyérsütés iskolája a szükséges eszközök, valamint a különféle alapanyagok helyes alkalmazását is megtanítja, így immár semmi sem állhat a mesés kenyerek, zsemlék és bagettek elkészítésének útjába.
Alakítsuk át a konyhánkat pékséggé, süssünk finomabbnál finomabb kenyereket, és meglátjuk, hamarosan családunk és barátaink is pékművészetünk csodájára járnak!
Valesa Schell szociálpedagógusként dolgozott, mielőtt minden idejét szenvedélyének, a kenyérsütésnek szentelte. Blogja, a "Brotbackliebe... und mehr" az egyik legolvasottabb németországi gasztroblog, azonos nevű Facebook-csoportja pedig a legnagyobb német nyelvű csoport a kenyér- és süteménykészítés témájában.