A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

A révész

Szerző Justin Cronin
A révész

A révész

Szerző Justin Cronin
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2023
ISBN:
9789634703419
Kiadó:
Fumax
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
486
Tömeg
650 g/db

A szabadulás New York Times-bestseller szerzője, Justin Cronin ezúttal egy önálló, lélegzetelállító sci-fi regénnyel jelentkezik egy eldugott, utópikus társadalomról, ahol a jólétnél semmi sem fontosabb, még az igazság sem...

Az óceán által körbeölelt Prosperát a Tervező néven ismert, rejtélyes zseni építette. A sziget menedéket kínál a hanyatló külvilág borzalmaitól: azok a szerencsések, akik Prospera polgárainak mondhatják magukat, hosszú és boldog életet élnek. Fizikai és mentális állapotukat beépített érzékelők figyelik, és amikor 10 százalék alá csökken az élettani értékük, a nyugalmazási szerződés értelmében a Gyámtelepre kerülnek, hogy testileg-lelkileg újjászületve léphessenek be egy új létezésbe.

Proctor Bennett a Társadalmi Szerződések részlegénél dolgozik révészként. Az ő feladata a nyugalmazás végrehajtása: tapintatosan vezeti az utolsó útjukra induló nyugalmazottakat, de ha szükséges, ki is kényszeríti a nyugalmazást.

Proctorral azonban nincs minden rendben. Egyfelől álmodik, holott ez nem volna lehetséges Prospera polgárai számára. Másfelől vészjóslóan zuhan az élettani értéke. Amikor pedig eljön az a nap, amikor saját apját kell nyugalmaznia, az egy zavarba ejtő, rejtélyes üzenetet hagy hátra, mielőtt feltuszkolják a kompra.

A tökéletesnek tűnő rendszer napról napra repedezni látszik, Proctor pedig elkeseredetten az igazság nyomába veti magát - amíg még nem késő.

28%
6 995 Ft
5 036 Ft
Kezdete: 2024.02.25   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Elérhetőség: Raktáron 10 db
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Justin Cronin
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK