Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekA tűz levelei

-25%
A tűz levelei
2 800 Ft
Akció: 2 100 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Gazdag, sokszínű világ tárul az olvasó elé Thomas Esposito könyvében.

Megismerkedünk a több mint hárommillió éves Lucy nevű hominid „ősleánnyal”, részt veszünk basebell és futballmeccseken Amerikában, költőkkel, tuidósokkal, Konfuciussal, Malik al-Kamil egyiptomi szultánnal társalgunk, megküzdünk a Facebok függőség démonával, s végül Cirénei Simonnal megpillantjuk a kereszt alatt görnyedő Krisztus arcát.

Mindezt egy szellemes és élesszemű humanista paptanár „levelein” keresztül, aki a történések és élmények mélyén felfedezteti velünk ennek a Krisztusnak a jelenlétét.

Scott Crider, a dallasi katolikus egyetem kiváló nem-katolikus tanára így jellemzi a könyvet és íróját:

„A könyv olyan embert mutat be a legkülönbözőbb leveleken keresztül, aki Isten kémjeként utazásain, tanulmányain és imádságain keresztül a dolgok misztériumát kutatja.”
(Kereszty Rókus O.Cist)
*
Thomas Esposito atya (1982.) ciszterci szerzetes és pap a Dallasi Miasszonyunk Apátságban, Texasban. 2014-ben Szentírástanból Rómában doktorált, a Pápai Biblikus Intézetben. Jelenleg a dallasi ciszterci középiskolában és a Dallasi Egyetemen tanít, kurzusokat tart Ó- és Újszövetségből, Bibliai Görög Nyelvből, és Világvallásokból. Apátságában betölti a noviciusmesteri és alperjeli pozíciót...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639862845
  Kiadó
  Éghajlat Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  200
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  262 g/db