Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAdam Bray - Ryder Windham: Star Wars - Rohamosztagosok - A páncél mögött

-26%
Adam Bray - Ryder Windham: Star Wars - Rohamosztagosok - A páncél mögött
7 999 Ft
Akció: 5 919 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Amikor a Star Wars IV.: Egy új reményben Darth Vader fehér páncélos katonák között masírozott be Leia hercegnő hajójára, a rohamosztagosok kitörölhetetlen nyomot hagytak a messzi-messzi galaxisban. A birodalmi elnyomás arctalan eszközeiből az évek során saját eredettörténettel rendelkező harcosokká váltak, akik önálló döntéshozatalra is képesek.
A Star Wars: Rohamosztagosok az első olyan könyv, amely mélységeiben tárgyalja ezeknek a híres katonáknak a történetét és a létrehozásuk körülményeit. Kövesd nyomon a rohamosztagosok megtervezését és megalkotását az eredeti trilógiától kezdve a rajzfilmeken, képregényeken, regényeken és a piacon fellelhető kísérőárukon keresztül! Tudd meg, miként fonódott össze alakjuk a Star Wars iránti rajongással, és hogyan alakult ki motivikus, központi szerepük.
Ez a fényképekkel, illusztrációkkal, storyboard részletekkel és művészi alkotásokkal teli könyv kivehető részeket is tartalmaz: a benne található koncepciórajznak, képregénycsíknak és egyéb ajándékoknak ott a helyük minden Star Wars-rajongónál.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634370970
  Kiadó
  Kolibri Kiadó
  Kiadás éve
  2017
  Oldalszám
  176
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  1,33 kg/db