A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

B terv - Hogyan küzdjünk meg a válsághelyzetekkel és találjunk örömöt az életben?

Szerző Adam Grant - Sheryl Sandberg
B terv - Hogyan küzdjünk meg a válsághelyzetekkel és találjunk örömöt az életben?

B terv - Hogyan küzdjünk meg a válsághelyzetekkel és találjunk örömöt az életben?

Szerző Adam Grant - Sheryl Sandberg
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2017
ISBN:
9789633045039
Kiadó:
HVG Könyvek
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
264
Tömeg
354 g/db

Hogyan beszéljünk környezetünkkel életünk tragikus eseményeiről?
Miként nevelhetünk a krízishelyzetekkel könnyebben megbirkózó gyereket? 
Mi kell a reziliens közösségek és vállalatok felépítéséhez?

Mindnyájunk életében adódnak súlyos nehézségek: betegség, válás, munkahelyünk elvesztése vagy egy családtag halála. A hirtelen üresség és a tehetetlenség érzése bénító az első pillanatban, de később valahogy folytatnunk kell az életünket - és egyáltalán nem mindegy, hogyan.
Sheryl Sandberg, a Facebook operatív igazgatója 11 év házasság után váratlan hirtelenséggel elveszítette a férjét. A tragédia feldolgozásához barátjától, Adam Granttől, a Wharton Üzleti Iskola szervezeti pszichológusától kért segítséget. A B tervben személyes élményeiken és mások példáján keresztül bemutatják, hogyan fejleszthető és tanítható a lelki alkalmazkodás és a megküzdés képessége. A megrendítő és érdekfeszítő könyv segítségével túljuthatunk a legnehezebb időszakon, és ismét teljes életet élhetünk. 

ADAM GRANT pszichológus, a Wharton Üzleti Iskola elismert professzora, az Eredetik - Hogyan mozdítják előrébb a világot a nonkomformisták? és az Adni és kapni - A siker rejtett dinamikája című könyvek szerzője. A motiváció- és jelentéskutatások, valamint a jelentékenyebb és kreatívabb életvitel elismert szakértője. Adam munkásságát az American Psychological Association és a National Science Foundation díjjal is elismerte, továbbá a The New York Times állandó szerzője. Philadelphiában él feleségével és három gyermekükkel. 

SHERYL SANDBERG üzleti vezető, filantropista, a Facebook operatív igazgatója. A Dobd be magad! - Nők több szerepben című sikerkönyv szerzője, valamint a LeanIn.Org megalapítója, amely nőket támogat a céljaik megvalósításában. Korábban a Google online értékesítési alelnökeként és az Amerikai Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának vezérkari főnökeként tevékenykedett. Észak-Kaliforniában él két gyermekével. 

Sheryl Sandberg a könyvből származó teljes bevételét az OptionB.Org nonprofit szervezetnek adományozza, amelynek célja, hogy segítsen az emberek rezilienciáját fejleszteni, és értelmet, értéket találni a nehézségekkel való megküzdésben.

28%
3 900 Ft
2 807 Ft
Kezdete: 2024.06.07   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Adam Grant - Sheryl Sandberg
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK