Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAkif Pirincci: Francis

-25%
Akif Pirincci: Francis
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

BÁRSONYTALPON OSON A VILÁG LEGJOBB NYOMOZÓJA.

A város, sőt az egész ország legsikeresebb nyomozója ő. Aki számít az mind ismeri. Csak az emberek nincsenek tisztában a ténnyel, hogy egy ilyen csúcszuperintelligens bűnüldöző él közöttük. Francis ugyanis egy macska.
A bársonyos tappancsú, de felettébb nagypofájú és a filozofálástól sem visszariadó nyomozó fölött váratlanul összecsapnak az élet hullámai, ezért úgy dönt, hogy sürgősen vidékre költözik. Nem számít arra, hogy ott is egy iszonyatos bűnténysorozat nyomaira bukkan. Mert a macskák népe jogosan retteg. Gyilkos bestiák tombolnak közöttük.
Pedig Francis milyen sokat álmodott arról, hogy a természet lágy ölén, a csodálatos vidéki környezetben meghitt, álomittas órák várhatnak rá. A valóság azonban mintha csak zöldre mázolt hullámvasúttá változott volna. A sűrű erdők homályából könyörtelen gyilkosok lesik. Nagyobbak, erősebbek, vérszomjasabbak nála. Ráadásul senkiben sem bízhat meg. Mindenütt holttestek hevernek, és még az erdő tündéri szépségű, csábító úrnői is igencsak gyanúsan viselkednek. És persze az őrült tudós és a Fekete Lovag sem teszi egyszerűbbé a nyomozó dolgát.
Miért van műholdvevő antenna a boszorkány háza mellett? Mi okból figyeli a Bárka-projekt műholdja az erdőt? Ki bérelt fel egy távcsöves puskás merénylőt Francis likvidálására? Kegyetlen versenyfutás kezdődik, melynek tétje az élet.
De mi van akkor, ha a halál bírja tovább szusszal?

A török származású német szerzőt az ismeretlenségből repítette a világhírig Felidák című sorozata, melyet eddig 17 nyelvre fordítottak le, sőt animációs film és készült belőle.

"Az év talán legizgalmasabb bűnügyi regénye." (Stern)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155508165
  Kiadó
  Metropolis Media
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  312
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés