A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Akik életben maradtak

Szerző Anna Bells
Akik életben maradtak

Akik életben maradtak

Szerző Anna Bells
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2022
ISBN:
9786155888090
Kiadó:
Enigma Books
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
305
Tömeg
300 g/db

"A gyógyszerész végzettségű Chanel Key a kisvárosi háziasszonyok megszokott életét éli férjével, lányaival, édesapjával és kis kedvenceivel. Szinte már unalmasan kényelmes életvitele aztán egyik pillanatról a másikra felfordul, amikor egy rejtélyes betegség üti fel a fejét a világban, és emberek millióit szedi áldozatul. Chanel, egy volt egyetemista csoporttársához, Gabor Peabody-hez fordul segítségért, aki jelenleg a világ egyik legelismertebb gyógyszerésze, és arra kéri a zseni férfit, hogy ő is kutasson a betegség lehetséges gyógymódja után.

Időközben a titokzatos kór lassan, de biztosan falja fel az emberiséget, ezért az elkerülhetetlennek tűnő végzet elől a gyógyszerfejlesztésben résztvevők maroknyi csoportját egy újonnan felfedezett, de a nyilvánosság elől titokban tartott kis bolygóra költöztetik, hogy ott fejezzék be a kutatást. A kutatócsoportot, csak a kiválasztottak szűk köre kísérheti el, akiknek elsődleges feladatuk, hogy a Földhöz hasonló klímájú Zoritef nevű kisbolygón kialakítsák a megfelelő életfeltételeket és infrastruktúrát a később érkező telepeseknek. A kutatólaboratóriumban pedig versenyt futnak az idővel, hiszen Peabody, Chanel és két barátnője fáradhatatlanul dolgoznak az ellenszer megtalálásában.

Mindeközben a kisbolygón titkos szerelmek szövődnek, valamint a sivár környezet és a monoton élet miatt egyre többen fordulnak ki önmagukból. A kutatást pedig rejtélyes és tragikus halálesetek nehezítik. Vajon sikerül-e felfedezniük az ellenszert és ezzel megmenteni az emberiséget?

Anna Bells különleges bemutatkozó regénye egy kalandokkal színesített, könnyed sci-fi, ami magával ragadja az olvasót."

25%
4 190 Ft
3 143 Ft
Kezdete: 2024.02.25   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Anna Bells
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK