Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAlexander Brody - Nagy József: Megtalálni Serendipityt - Véletlenszerű Lényeges Felfedezés

-25%
Alexander Brody - Nagy József: Megtalálni Serendipityt - Véletlenszerű Lényeges Felfedezés
5 499 Ft
Akció: 4 105 Ft
Kezdete: 2019.09.08   Visszavonásig érvényes!

A Megtalálni Serendipityt két, első ránézésre nagyon különböző, mégis rokon lélek, jó barát: Alexander Brody reklámszakember, a magyar kultúra nagy támogatója és Nagy József újságíró beszélgetőkönyve. Párhuzamos életrajz, amelyben jól megfér egymás mellett Jorge Luis Borges, Jávor Pál, Audrey Hepburn, Albert Einstein, Neumann János, Andy Warhol és megannyi más híresség, akikkel Brodyt jó szerencséje Magyarországon, Amerikában és szerte a nagyvilágban összehozta - és a pestlőrinci KISZ-lakótelep, a néphadsereg, a tanítóképző és a szocializmus világa, amelyben Nagy József felnőtt és elindult pályáján. A kötetet gazdag fényképanyag illusztrálja.

Alexander Brody 1933-ban született Budapesten, 1948-tól az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában, jelenleg Magyarországon és Hawaiin él, reklámszakember. A Young and Rubicam az ő nemzetközi elnöksége idején lett a világ legnagyobb hirdetési cége.

Nagy József 1968-ban született Budapesten, újságíró. Általános iskolában tanított, majd a 168 Órához került, utóbb dolgozott egyebek mellett a Népszabadságnak és a Mozgó Világnak. 2010 óta a 24.hu munkatársa.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631439014
  Kiadó
  Magvető Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  288
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  682 g/db