Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAllison Mitchell: A mániákus anyuka tanácsai - Nyugodt anyuka és együttműködő gyerekek

-25%
Allison Mitchell: A mániákus anyuka tanácsai - Nyugodt anyuka és együttműködő gyerekek
2 495 Ft
Akció: 1 871 Ft1871
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"A mániákus anyuka tanácsai című kiadványunk egy remek segítőtárs a nyugodt anyaság megteremtésében - ez a könyv lépésről lépésre tanítja meg, hogyan alkalmazkodj és cselekedj a leghihetetlenebb helyzetekben is. Mindezt csupán 7 hét alatt teszi, követve a szerző által leírt 7 egyszerű lépést, a "Szülői Siker Spirálszerű Modelljén".
- Állítsd fel céljaidat! Nagyon fontos, hogy elhatározd, min szeretnél változtatni, képzeld el azt dolgot és keményen dolgozz érte.
- Légy megértő! Ez egy nagyon fontos tulajdonság, legfőképp, amikor a gyerekeiddel való jó kommunikációról van szó.
- Tanuld meg értékelni a gyermekedet! Ez a dolog nagyon jó hatással lesz az önbizalmára, ezen keresztül a viselkedésére és a szülőkkel való jó kapcsolat kiépítésére.
- Szánj elegendő időt arra, hogy kellőképp figyelj a gyermekedre, és tanuld meg meghallgatni, ha azt szeretnéd, hogy Ő is hallgasson rád!
- Légy kreatív! Nagyon fontos, hogy egy anyuka mindig találjon megoldást a konfliktusok elkerülésére, és amennyire lehetséges, a család minden tagja elégedett legyen.
- Tanítsd meg a gyermeked, hogy fegyelmezett legyen, és vállalja tettei következményét - mindezt nem büntetéssel fenyegetve, vagy jutalom fejében!
- Oszd be a lehető legjobb módon a családoddal eltöltött időt - ennek következményeképpen felfedezed majd, hogy több időd van családodra és megtanulod értékelni az együtt töltött idő minden egyes pillanatát!

Próbáld ki ezt a 7 egyszerű lépésből álló programot és tapasztald meg a családodban végbemenő pozitív változásokat!" (a Kiadó)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155368356
  Kiadó
  Roland Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  214
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés