Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAllison Pearson: Kemény dió

-25%
Allison Pearson: Kemény dió
3 790 Ft
Akció: 2 825 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Alison Pearson első regénye, a Csak tudnám, hogy csinálja felkerült a New York Times bestsellerlistájára, és több, mint négymillió példányban fogyott el szerte a világon. Ahogyan Oprah Winfrey mondta, Kate Reddy története ,,a dolgozó anyák himnusza".

Hét év elteltével Kate Reddynek szembe kell néznie az ötvenedik születésnapjával. A gyerekei elviselhetetlen kamaszokká cseperedtek, a férje szülei és az édesanyja egészségügyi problémákkal küzdenek, a férje pedig életközepi válsággal, így Kate kénytelen visszatérni a karrierjéhez, melyet évekkel azelőtt feladott. Ismét abban a helyzetben találja magát, hogy kétségbeesve igyekszik minden labdát a levegőben tartani egy zsonglőrmutatványban.
Vajon sikerül Kate-nek visszaszereznie az őt megillető helyet a befektetési alapnál, amelyet annak idején ő indított el, vagy megfullad egy alakformáló alsóneműben? Feléleszt egy régi lángot, vagy porig ég a háza, amikor randalírozó tömeg bukkan fel a lánya karácsonyi (a szülők számára mindenképpen) meglepetés buliján? A végére minden kiderül. Kate számára nem lehet ez olyan kemény dió.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634066323
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  502
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  452 g/db