Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAlyson Noël: Riválisok - Imádott szépségek 1.

-25%
Alyson Noël: Riválisok - Imádott szépségek 1.
Fő kategória >Regény >Romantikus
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Layla Harrison a kényelmes, tengerparti élet helyett a riporteri szakma izgalmaira vágyik.
Aster Amirpour el akarja küldeni melegebb éghajlatra a következő rendezőt, aki azt mondja neki egy szereplőválogatáson, hogy "kisebbségi származású lányra van szükségünk, de egy másik kisebbségből".
Tommy Phillips pedig arról álmodik, hogy vesz egy tizenkét húros gitárt, amelynek segítségével bejátszhatja magát híres, ámde eddig soha nem látott apja életébe.
Madison Brooks viszont már rég a maga kezébe vette a sorsának irányítását. Ő Hollywood legragyogóbb üdvöskéje, mindenki róla beszél, ám az idáig vezető út nem jelent többet a számára, mint egy csillagot a járdán, a Louboutin cipője sarka alatt. Legalábbis addig, amíg Layla, Aster és Tommy be nem nevez egy nagy tétekre menő játékba, amelyben Madison a fő célpont.
A három fiatal már éppen kezdi megtalálni a számítását a Los Angeles-i klubok csillogó-villogó, de kőkemény világában, amikor Madison eltűnik, az ő ébredező reményeiket pedig elhomályosítja a hazugságaik köde.
A Riválisok a #1 The New York Times-bestseller - író, Alyson Noël izgalmas regénytrilógiájának első kötete, amely arról szól, hogy a legmerészebb álmaink hogyan változhatnak egy csapásra a legszörnyűbb rémálmainkká.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634072454
  Kiadó
  Harlequin Magyarország
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  340
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés