A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Amikor Szécsi Pál a csöveken keresztül üzent

Alcím Avagy így tanultuk a szerelmet
Szerző Karafiáth Orsolya
Amikor Szécsi Pál a csöveken keresztül üzent

Amikor Szécsi Pál a csöveken keresztül üzent

Alcím Avagy így tanultuk a szerelmet
Szerző Karafiáth Orsolya
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2020
ISBN:
9789635092413
Kiadó:
Scolar Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
272
Tömeg
494 g/db

,,Évek óta kitartóan gyakorlom a tudatos álmodást. Amikor az alvó pontosan tudja, hogy épp álmodik. Meg kell próbálni körbefordulni, gondolatban. Aki így forog, mozgásával kimetszi a valóságot, egy kört, egy buborékot vág a levegőből. Léggömbben lebeg, aminek a széle fény. Amikor álmomban szép lassan körbeforgok, egy másik nő leszek, akit a betűző nap épp felébreszt. Elvégzek egy valóságtesztet, de a valóság becsap, visszaalszom, majd belül ébredek fel, egy másik tükör belsejében."
Karafiáth Orsolya legújabb könyve olyan, mint ez az álom: körbe-körbe az önismeret tükörlabirintusában, ahol minden tükörfal egy-egy új tekintet, egy-egy új érzelem fénytörése. A szerelmi csetlés-botlás hol vicces, hol drámai pillanatai körkörösen ismétlődnek, mígnem végül ez az álombéli körmozgás kimetszi a valóságból, és megjeleníti előttünk az elbeszélői hang tulajdonosát, aki, miután üggyel-bajjal kievickélt az útvesztőből, harsányan és szívből röhög ezen az egészen.
,,Már kisiskolásként is állandóan a világvégéről fantáziáltunk." ,,Hatalmas pusztaság lesz mindenhol - suttogta Zsuzsi -, a kiserdő is eltűnik, a közért is eltűnik!" ,,Tetemek szegélyezik majd az utat, míg az iskolába érünk" - emelte a tétet Kata. ,,Hogyan szegélyeznék már - vágott közbe a szerelmem, Laci -, szerinted az iskola megmarad?" Egykedvűen vonogattam a vállam. ,,Sajnos még nagyon sok időnk van az apokalipszisig - mondtam, büszkén arra, micsoda szavakat ismerek -, nem jön el elég hamar." És tudtam, hogy mindez semmit nem számít: előbb végez velünk a szerelem..."

27%
3 999 Ft
2 919 Ft
Kezdete: 2024.04.07   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Karafiáth Orsolya
Alcím:
Avagy így tanultuk a szerelmet
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK