Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAndreas Jopp: Szeretek dohányozni... és most abbahagyom! - Hogyan szokjunk le a dohányzásról 30 nap alatt?

-25%
Andreas Jopp: Szeretek dohányozni... és most abbahagyom! - Hogyan szokjunk le a dohányzásról 30 nap alatt?
2 300 Ft
Akció: 1 720 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

"Szeretek dohányozni" mondják gyakran a dohányosok. Mi sem természetesebb, különben nem lenne olyan nehéz leszokni róla! Ám ha megérti, miért szeret dohányozni, elvonási tünetek nélkül képes letenni a cigarettát.

Az egészségügyi újságíróként tevékenykedő Andreas Jopp, számos sikerkönyv szerzője, olyan módszert ad a dohányosok kezébe, amely lehetővé teszi, hogy végképp kiszabaduljanak a nikotin rabságából. Könyve jól követhető és olvasmányos stílusban mutatja be, miként okoz stresszt és hangulatingadozást a nikotin, és milyen stratégiával lehet tőle végérvényesen megszabadulni.
Szabad dohányozni! A könyv olvasása közben is, egész nyugodtan. Közben Andreas Jopp sok humorral fűszerezve, lépésről lépésre bemutatja, milyen gondolkodásmód tartja vissza a dohányosokat a leszokástól. Rávilágít, miként programozza át a nikotin az agyat. Mindezek ismeretében már könnyű lesz leszokni. Egy életre.
Az itt ajánlott programot követve nem kell félnünk a leszokás utáni elhízástól sem, a testsúly könnyen tartható: aki jóllakott és elégedett, az könnyebben leteszi a cigarettát. A könyv táplálkozási tanácsainak megszívlelésével bőségesebb étkezés mellett is megőrizhető a karcsúság.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632911564
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  232
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  220 g/db