Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAnn Aguirre: Horda - Razorland trilógia 3. kötet

-25%
Ann Aguirre: Horda - Razorland trilógia 3. kötet
3 495 Ft
Akció: 2 621 Ft2621
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A trilógia 3. kötete New York Times bestseller lett megjelenésekor, a kiadás jogait már 10 országba eladták...

A horda megérkezett.
Pikk élete örökös harcból állt, amíg Megváltásban be nem fogadták. A várost azonban körülzárták a mutáns korcsok, és félő, hogy a lány máris elveszíti a nem rég megszerzett biztonságot, új, szerető családját.
Barátaival, Fakóval, Kószával és Tegannal ezért lehetetlen küldetést vállal: titokban elhagyja a települést, hogy segítséget szerezzen és megmentse azokat, akiknek új életét köszönheti. Amikor útnak indulnak, Pikk még nem is sejti, hogy a mindent eldöntő csata felé száguld. A korcsok már nem azok az értelem nélküli szörnyek, amiket az Enklávéban megismert: uralják a vadont, emberek városait rohanják le, felderítőket küldenek ki. Véres háború közeleg, olyan küzdelem, amilyenre évszázadok óta nem volt példa. De az emberiség már elfeledte, hogyan álljon ki magáért.
Csak egy valaki képes összefogni őket: Pikk.
A tét ezúttal nem csupán egy enkláve, egy helyőrség, vagy egy városka. Az egykori vadásznő most a teljes emberi faj túléléséért kénytelen fegyvert rántani, noha ő maga sem tudja, egyetlen lány és maroknyi barát megállíthatja-e a pusztítás hordáját...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639861916
  Kiadó
  Fumax
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  430
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés