Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAnne Jacobs: A villa

-24%
Anne Jacobs: A villa
4 390 Ft
Akció: 3 336 Ft
Kezdete: 2019.08.16   Visszavonásig érvényes!

Egy úriház. Egy nagy hatalmú család. Egy sötét titok... 
Augsburg, 1913. Fiatal árvaházi lány érkezik Johann Melzer textilgyár-tulajdonos villájába. Marie-t konyhalánynak veszik fel a pazar palotába; öntudatos viselkedésével hamar kihúzza a gyufát, ugyanakkor a ház asszonyának védelmét élvezi. Senki nem tudja, miért. 
Léha diákévei után hazatér a villába Paul Melzer, a család sármos tékozló fiúja, aki hirtelen szerelemre lobban Marie iránt. Bár a lányt is magával ragadja a szenvedély, tisztában van vele, hogy úr és szolga kapcsolata mindig fájdalmas véget ér, így kikosarazza a férfit. Katharina, a legfiatalabb, lázadó Melzer sarj is pártfogásába veszi Marie-t, akiből hamarosan komorna lesz. 
Johann Melzer azonban egyáltalán nem nézi jó szemmel Marie tündöklését. A múlt kísért, a szigorú családfő pedig képtelen szembenézni az igazsággal... 
Anne Jacobs izgalmas romantikus regénye egy gazdag család és a cselédség mindennapjaiba enged betekintést. Az 1910-es évek Német- és Franciaországába kalauzol bennünket, Picasso és a modern művészet, a vad és mély érzéki szerelem korába, amikor már küszöbön az I. világháború. 
A nagy sikerű Downton Abbey című sorozat rajongóinak különösen ajánljuk.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633246443
  Kiadó
  Central Könyvek
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  584
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  604 g/db