Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekAnne Rice: Lestat herceg - Vámpírkrónikák

-25%
Anne Rice: Lestat herceg - Vámpírkrónikák
4 990 Ft
Akció: 3 743 Ft3743
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A világ megmaradt vérszívói közt káosz uralkodik kárhozat és tűz, törvénytelenül burjánzó parazitasereg tombol mindenütt
Egy Hang riasztja fel a föld mélyén szendergő öreg vámpírokat, azt parancsolja, válogatás nélkül égessék meg elszabadult ivadékaikat Párizstól Bombayig, Hong Kongtól San Franciscóig, szerte a világon. Fogy az idő. Ismerős hőseink csapata, Louis, Armand és a legendás Lestat herceg, aki visszatér önkéntes száműzetéséből, nem kisebb kalandra vállalkozik, mint hogy rátalál arra a valakire vagy valamire, akinek a Hangja ezt a rejtélyes világot vezérli, és kideríti a szándékait.
Napjaink New Yorkjától az ókori Egyiptomig, Karthágótól a reneszánsz Velencéig végső küldetésre ébrednek az árnyékvilág legősibb és leghatalmasabb erői. Anne Rice legújabb regénye ott veszi fel a fonalat, ahol majdnem negyed százada a Lestat, a vámpír abbamaradt, hogy újult erővel ragadjon magával bennünket a Vámpírkrónikák feledhetetlen világa. De ez a könyv akkor is letehetetlen, ha nem ismerjük az előzményeket: az egész vámpíruniverzumot magában foglalja.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633106006
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  545
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  930 g/db
Webáruház készítés