A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

A hetedik lépcső

Szerző Annie Louis Cold
A hetedik lépcső

A hetedik lépcső

Szerző Annie Louis Cold
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2018
ISBN:
9789637280375
Kiadó:
Anonymus Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
324
Tömeg
320 g/db

"Annie Louis Cold A hetedik lépcső c. izgalmas kalandregénye egy az interneten szerveződő európai rasszista terrorszervezet tündöklését és bukását írja le - természetesen szerelmi szál is van benne.... 
A történet főhősei Marko Vladic, az Európai Terror­elhárító Központ nyomozója, aki elszántan kutat az Európa-szerte mind gyakoribb és durvább rasszista támadások elkövetői ellen, mert az események között összefüggést sejt, és Elena Schneider, egy berlini egyetemista lány, aki véletlenül bukkan az interneten terjeszkedő félelmetes szervezet nyomára. Miközben a regény pillanatképeket villant fel évtizedek óta Európában élő bevándorlók életéből, és egy Szíriából menekülő család történetéből, egyre közelebb kerülünk a rejtélyes szervezet lelepleződéséhez.

Részlet a könyvből: 
"A közeledő autó, mielőtt elérte volna a hidat, félreállt az erdős partszakasz széle felé húzódva, majd furcsa társaság szállt ki belőle. Öten voltak, és közülük hárman a negyediket rángatták, cipelték egyre közelebb a hídhoz, az ötödik meg egy mobiltelefonnal videóra vette az egész jelenetet. A megkötözött ember fején csuklya volt, a többiek fekete kapucnis pulóvert viseltek, és az arcukat is kendő fedte. Középtájon megálltak, és míg hárman keményen tartották foglyukat, a társuk a mobiltelefon kameráját rájuk irányította. 
A megkötözött ember védekezni, szabadulni próbált, de a túlerő leküzdhetetlennek bizonyult. A csapat vezetője, egy jól megtermett férfi, miközben mindkét kezével továbbra is segített társainak fogva tartani a csuklyát viselőt, a kamera felé fordult, és fojtott hangon megszólalt. 
- Mi, mint a fehér faj és a kereszténység védelmezői, halálra ítéljük ezt a betolakodót. Eljött az idő, hogy megértessük velük: semmi keresnivalójuk itt! 
Aztán nekiveselkedtek, és a foglyukat egy hirtelen mozdulattal átlendítették a híd korlátján. A zuhanó test magával rántotta a lábához erősített nehéz vasdarabot. A vízfelszín egy pillanatra megnyílt előtte, majd úgy nyelte el, mintha ott se lett volna. 
- A küldetést teljesítettük - mondta ünnepélyesen az előbbi férfi a kamerába. 
Egy pillanatig még álltak, majd gyorsan visszamentek a kocsihoz, és elhajtottak. Az egész jelenet nem tartott tovább pár percnél, és senki nem volt a közelben, aki látta volna."

28%
3 495 Ft
2 516 Ft
Kezdete: 2024.04.23   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Annie Louis Cold
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK