Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekArbinger Intézet: A béke anatómiája

-25%
Arbinger Intézet: A béke anatómiája
Fő kategória >Társadalom- és humántudomány >Pszichológia
3 500 Ft
Akció: 2 625 Ft2625
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Lehet, hogy a munkahelyi és a globális konfliktusoknak ugyanaz a gyökere? • Lehet, hogy módszeresen félreértjük ezt az okot? • Lehet, hogy ennek eredményeképpen éppen azokat a problémákat állandósítjuk, amelyeket megoldani igyekszünk?
E nemzetközi bestseller reményt csepegtet a lelkünkbe, és megbékélésre hív. Megindító módon mutatja meg nekünk a viszályok legbelső eredetét, és elvezet minket a szívünk legmélyén lakozó békéhez. Megtanulhatjuk, hogyan kezeljük az olyan konfliktusokat, amelyek felemésztik az életünket, megtudhatjuk hogyan kerüljünk emberi kapcsolatba a legtöbb keserűséget okozó ellenfeleinkkel, és hogyan alakíthatjuk át a személyes, szakmai vagy akár a globális konfliktusokat, még akkor is, amikor háború dúl körülöttünk.
Ezt a könyvet ajánljuk magánembereknek éppúgy mint cégvezetőknek, vagy konfliktuskezelő szakembereknek – mindazoknak, akik gyógyírt keresnek az életükben illetve a környezetükben fellépő ellentétekre.
A könyv lélegzetelállító módon eleveníti fel a keresztes háborúk történetét, és elvezet minket a Közel-Kelet háború sújtotta területeire éppúgy, mint hétköznapi emberek otthonaiba, megmutatva a konfliktus különböző arcait, és feltárva a közös gyökeret, amelynek felismerése megteremtheti a külső béke legfontosabb előfeltételét: a békét a saját szívünkben.

„Egy könyv, amely megváltoztathatná az emberiséget.” - Marion Blumenthal Lazan, holokauszt-túlélő és bestselleríró
„A legerőteljesebb eszköz amit valaha találtam ahhoz, hogy valódi, tartós békét teremthessünk a családokban, szervezetekben, közösségekben és nemzetek között.” - Pamela Richarde, a Nemzetközi Coach Szövetség korábbi elnöke
„Letehetetlen könyv. A béketeremtés csodálatos története.” - Victor De Waal tiszteletes, a Canterbury székesegyház korábbi esperese

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786158043427
  Kiadó
  Casparus Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  263
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  350 g/db
Webáruház készítés