Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekArkagyij Sztrugackij - Borisz Sztrugackij: Világvége a szomszédban

-25%
Arkagyij Sztrugackij - Borisz Sztrugackij: Világvége a szomszédban
3 290 Ft
Akció: 2 455 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

A Sztrugackij fivérek fantáziabirodalmában semmi nem szimplán fekete vagy fehér. Történeteik csöppet sem egyszerűek vagy kiszámíthatók: vérbeli meghökkentő mesék, középpontjukban a kisemberrel, akit az sem érdekel, ha a szomszédságban véget ér a világ, csak élik tovább a maguk hétköznapi életét. Kötetünk ezúttal két kisregényt tartalmaz, melyek klasszikus forgatókönyvekre kínálnak újszerű, rendhagyó megoldásokat.

A marslakók második inváziója H. G. Wells ősrégi ötletét porolja le a Földünkre érkező idegen támadókról, akiket az emberiség semmiféleképpen nem képes megállítani. Sztrugackijéknál azonban az emberek csak addig szegülnek ellen, míg rá nem jönnek, hogy kicsinyes számításukat a földönkívüli elnyomás alatt ugyanúgy megtalálják, sőt talán még jobban is élhetnek, mint korábban... mindössze egy aprócska árat megfizetve.

Az Egymilliárd évvel a világvége előtt akár szokványos katasztrófatörténet is lehetne, ha más írta volna. Így azonban izgalmas krimibe oltott fejtegetéseket kapunk a világegyetem működéséről, a véletlenek és az ember szerepéről benne... ami talán egyáltalán nem egyezik meg az iskolában tanultakkal.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155628870
  Kiadó
  Metropolis Media
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  248
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  214 g/db