A vásárlók értékelése alapján 2022-ben 8. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Az Avas

Szerző Marjalaki Kiss Lajos - Tury József
Az Avas

Az Avas

Szerző Marjalaki Kiss Lajos - Tury József
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2023
ISBN:
9786156603197
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
26
Tömeg
46 g/db

Öreg Avas! Mennyi vendéget, de sok jókedvet látott négy emeleten egymás fölött büszkélkedő pincesoraidnak vendéghívogató ezernyi nyílása!...
"Adj bort a magyarnak, ha tudni akarod, kicsoda!" - mondja a közmondás és nagy igazság ez, mert mintha a szőlőhegyek dús gerezdjein szétzúzódott napsugár szabadulna ki egyszerre a pohárba öntött nedűből, olyan világosság támad a pince csodálatos világában az egymással barátkozók között. Bevilágít a csillogó szemeken át a lélek mélyére s akarva, nem akarva feltárulnak a lelkek csapóajtói, eloszlanak a kétségek, barát válik az ellenből s a melegvérű, izmos fantázia hamarosan benyargalja a sivár magyar ugart, ahol összetartással, vállvetett, munkával annyi szép eszme valósulhatna meg könnyen, hamarosan!
A Nemzeti Örökség kiadó égisze alatt jelenik meg Tury József és Marjalaki Kiss Lajos "Az Avas" címen két kisebb tanulmánya. A kiadó, mint avasi pincetulajdonos tiszteleg egyrészt a szerzők, másrészt az összetartó pincetulajdonos réteg előtt. Nem véletlen, hogy az elmúlt évtizedben annyi "Borangolás" és "Kvaterka" program zajlott az avasi pincesorokon és vonzotta az érdeklődők tömegét, akik nem csak a borra, a kiváló programokra, hanem a pincékre is kíváncsiak voltak, hiszen ez a több mint ezer pince olyan lehetőséget rejt, amit feltétlenül ki kell aknázni.
Dr. Kássa László

25%
1 200 Ft
900 Ft
Kezdete: 2023.12.04   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján:: 9 Ft

Adatok

Szerző:
Marjalaki Kiss Lajos - Tury József
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK