A vásárlók értékelése alapján 2022-ben 8. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Az embereket szeresd, ne a tárgyakat

Alcím A minimalizmus dicsérete
Szerző Joshua Fields Millburn - Ryan Nicodemus
Az embereket szeresd, ne a tárgyakat

Az embereket szeresd, ne a tárgyakat

Alcím A minimalizmus dicsérete
Szerző Joshua Fields Millburn - Ryan Nicodemus
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2023
ISBN:
9789635652334
Kiadó:
HVG Könyvek
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
328
Tömeg
510 g/db

Képzeljünk el egy életet, amelyben mindenből kevesebb van: kevesebb holmi, kevesebb stressz, kevesebb adósság, kevesebb elégedetlenség - kevesebb zavaró tényező.

Most pedig képzeljünk el egy olyan életet, amelyben mindenből több van: több idő, több értékes kapcsolat, több támogatás, több elégedettség. Amit most elképzeltünk, nem más, mint a tudatos élet. Ennek eléréséhez azonban el kell engednünk néhány dolgot, amely az útjában áll.
Joshua Fields Millburn és Ryan Nicodemus - a Netflix szupersztárjai, a Minimalisták - legújabb könyvükben útmutatót kínálnak ahhoz, hogyan élhetünk teljesebb és tartalmasabb életet. Az általuk hirdetett minimalista életforma - túlmutatva a lomtalanítás témakörén - lehetővé teszi, hogy átértékeljük és meggyógyítsuk az alapvető kapcsolatainkat: a tárgyakhoz, az igazsághoz, önmagunkhoz, a pénzhez, az értékrendünkhöz, a kreativitáshoz és az embertársainkhoz fűződő viszonyunkat. Mert ha már az életünkben mindenből kevesebb van, helyet tudunk megtakarítani.

A SZERZŐKRŐL
Joshua Fields Millburn és Ryan Nicodemus, akiket közönségük a Minimalisták (The Minimalists) néven ismer, weboldalukon, könyveiken, podcastjukon és filmjeiken keresztül több mint 20 millió embernek segítenek abban, hogy kevesebbel éljenek tartalmas életet. Tevékenységüket méltatta a The New York Times, a The New Yorker, a The Wall Street Journal és a Time magazin is, előadásokat tartottak többek között a Harvardon, az Apple-nél és a Google-nél. Dokumentumfilmjeik, a Minimalizmus: Egy dokumentumfilm a fontos dolgokról(Minimalism: A Documentary About the Important Things) és a Minimalisták:A kevesebb most több(The Minimalists: Less Is Now) nagy sikert arattak a Netflixen. Mindketten az ohiói Daytonban nőttek fel, jelenleg Los Angelesben élnek.

28%
5 500 Ft
3 960 Ft
Kezdete: 2023.11.25   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján:: 40 Ft

Adatok

Szerző:
Joshua Fields Millburn - Ryan Nicodemus
Alcím:
A minimalizmus dicsérete
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK