A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Az önhittség buktatói - Hogyan lehetetleníti el a hatékony vezetést a gőg, és mit tehetünk ez ellen?

Szerző Ben Laker
Az önhittség buktatói - Hogyan lehetetleníti el a hatékony vezetést a gőg, és mit tehetünk ez ellen?

Az önhittség buktatói - Hogyan lehetetleníti el a hatékony vezetést a gőg, és mit tehetünk ez ellen?

Szerző Ben Laker
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2021
ISBN:
9789635730766
Kiadó:
Pallas Athéné Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
224
Tömeg
380 g/db

A gőg és elbizakodottság emberemlékezet óta jelen van a vezetésben, és nincs ez másként napjainkban sem. Mi volt az oka például a Boeing katasztrófájának, és hogyan lehetne elkerülni az ehhez hasonlókat? A könyv szerzői bemutatják, hogy az önhitt vezetők milyen nagyságrendű fenyegetést jelentenek a vállalatokra és a társadalomra egyaránt. A kötet azonban nemcsak a problémákat írja le, hanem egyszersmind ösztönzi is a negatív érzelmekkel és viselkedési mintákkal való leszámolást, és ehhez praktikus tanácsokkal és azonnal alkalmazható hatékony eszközökkel vértezi fel olvasóit.

Ben Laker, a Henley Business School professzora, David Cobb, a humánmenedzsmenttel, vezetőképzéssel és tehetséggondozással foglalkozó Oceanova cégcsoport vezetője, valamint Rita Trehan, a HR igazgatóból lett vezetési tanácsadó ebben a kötetben az utóbbi évek sikercégeinek és híressé vált vezérigazgatóinak a példáival illusztrálja, hogy a hübrisztikus vezetés milyen veszélyeket rejteget mind az egyén, mind a szervezet számára. Megmutatják, hogyan tudjuk felismerni a gőgöt és az önhittséget - legyünk akár vezetők, munkavállalók vagy egyszerű fogyasztók. A kötet szerzői arra is figyelmeztetnek, hogy a túlzott önhittség bárkit elérhet, ezért olyan technikákra és megoldásokra van szükség, amellyel elkerülhetőek a hübrisztikus vezetés csapdái.

"A nagy hatalom nagyobb felelősséggel is jár. Az önhittség buktatói című könyv erőteljes figyelmeztetés és egyúttal emlékeztető is arra, hogy a vezetők hogyan hozzák ki a legjobbat magukból, hogy mindenkit felemeljenek a környezetükben." - Dorie Clark, a Columbia Üzleti Iskola professzora

27%
3 499 Ft
2 547 Ft
Kezdete: 2022.04.11   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján:: 25 Ft

Adatok

Szerző:
Ben Laker
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK