A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Hervadhatatlan

Szerző B. Czakó Andrea
Hervadhatatlan

Hervadhatatlan

Szerző B. Czakó Andrea
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2017
ISBN:
9786155763069
Kiadó:
Álomgyár Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
476
Tömeg
426 g/db

1860 nyarának végén a vidéki kastélyukba száműzött fiatal Szalgháry nővérek élete gyökeresen megváltozik, amikor édesanyjuk Pest-Budára rendeli őket, a Minna-szalonként működő családi villába. Gizella, a fiatalabb lány a székesfővárosba érkezésük első órájában beleütközik Fejérváry Árminba, akiről akkor még nem sejti, hogy sorsuk már a múltban összekapcsolódott. 

A kíváncsi Ella a szülői házban egyre több rejtélyre bukkan. Vajon a szülei haza- vagy felségárulók? Feslett asszony-e az anyjuk és miért zárkózik el gyermekeitől? Miért éltek eddig a szüleiktől távol? Miféle bizarr tények húzódnak az apjuk nyájassága mögött? 

Míg Ella azon munkálkodik, hogy kérdéseire válaszokat kapjon, kétségbeesetten beleszeret Fejérváryba, a fararcú grófba, akinek nyomós oka van ellenállni a lánynak. Közben az idősebbik Szalgháry lány a szerelme, a híres bükki betyár, Vidróczki Márton után bánkódik. Nővére boldogságáért Ella vakmerő tettekre képes.

B. Czakó Andrea, első könyves szerző romantikával itatja át a magyar történelem "passzív ellenállás" időszakát. Regényében ismert történelmi személyeket vonultat fel és rávilágít a politika nagyasztalának láthatatlan erőire, a kor kémhálózataira, miközben a két fiatal sorsának és szerelmének alakulása fogva tartja az olvasót. Vajon a szeretet képes felülírni a gyarló tetteket?

28%
3 499 Ft
2 519 Ft
Kezdete: 2024.02.15   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
B. Czakó Andrea
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
Még nem írt véleményt a termékről?
Mugel
/
2017.11.25
B. Czakó Andrea - Hervadhatatlan
értékelés by Mugel

A regény 473 oldala hamar elfogyott, miközben én olvasóként gyarapodtam. Gyarapodtam, mert felültem egy érzelmi hullámvasútra, mely lélegzetelállító magasságokból szinte szabadesésbe visz át. Többször is. Szereplői élnek, olyan egyéniségek, akiket könnyű megszeretni. Történetük behúz már a regény elején, és fogva tart. Azon veszem észre magam, hogy a történet szereplői járnak az eszembe akkor is, amikor nem olvasok. Gyarapodtam, mert a történet színtiszta magyar történelem (abból az időből, melyben ükszüleinknek igen nehéz volt élni, mégsem gondolunk rá, mert 1848, 1867 és 1956 világraszóló eseményeinek visszhangja kioltotta hullámait), színtiszta magyar érzület (sajnos kimenőben van a divatból, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben magyarként), nagyjaink (Kossuth, Deák, Madách, Szilágyi Virgil stb.) becses szavai, mindez szenvedélybe mártva, szerelemmel fűszerezve, kalandokkal és titkokkal megszórva igazi ínyencfalat, mellyel a kortárs hazai irodalom hiátusát tölti ki. Szívszorító romantikus történet, ám mégis könnyed, olvasmányos az író stílusának köszönhetően. Köszönöm a szerzőnek ezt a gyarapodást. Alig várom a következőt! *****

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK