Nyitva tartás

Átvételi pontunk nyitva tartása:

Hétfő-Péntek 10-18

Szombat, vasárnap zárva!

Cím: 1067. Bp. Eötvös utca 9.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBagdy Emőke - Buda László - Koltai Mária - Pál Ferenc - Szondy Máté: Az egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig - Erőforrások, útkeresés, megküzdés

-26%
Bagdy Emőke - Buda László - Koltai Mária - Pál Ferenc - Szondy Máté: Az egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig - Erőforrások, útkeresés, megküzdés
2 940 Ft
Akció: 2 169 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Nehezen megszerzett egyensúlyunkat könnyen elveszíthetjük, aminek oka lehet valamilyen külső történés, változás, trauma, de akár belső átalakulás is, amelyet nem mi kívántunk, és tehetetlennek érezzük magunkat vele szemben. Például: a munkánk, amit korábban kifejezetten szerettünk, már nem elégít ki, sőt, nehezen hordozható teherré válik. Vagy: rémülten tapasztaljuk, hogy megváltoztak partnerünk iránt az érzéseink, már nem vagyunk boldogok vele, esetleg valaki másra vágyunk. 
Ami volt, elmúlt, most pedig nem tudjuk, merre tovább. Ez az állapot érthető módon nagy bizonytalansággal, stresszel, gyakran bénult rémülettel jár együtt. Az egyensúlyvesztés azonban nem tragédia, csupán átmeneti időszak két életszakasz között - de lehet belőle akár tragédia is, ha félreértjük, és kétségbeesésünkben rossz válaszokat adunk rá.
Vajon mibe kapaszkodhatunk a nehéz, képlékeny időszakokban? Miből meríthetünk ilyenkor erőt? Milyen módszereket, technikákat érdemes kipróbálni? Mi segítheti a tájékozódásunkat? Miként fejezheti ki a testünk tünetek, betegségek formájában a kóros egyensúlyt? Mikor és miért lehet hasznos az egyensúlyvesztés? Hogyan indulhatunk kifelé a káoszból? 
A kötet szerzői gyakorló lélektani szakemberek, akik számos érdekes esetismertetésen keresztül mutatják meg, miként juthatunk el az egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155932038
  Kiadó
  Kulcslyuk Kiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  240
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  138 g/db