Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBánfi Ibolya - Sebestyén Balázs - Tóth Gábor: E-mentes szakácskönyv - Ünnepi ételek - nem csak ünnepekre

-25%
Bánfi Ibolya - Sebestyén Balázs - Tóth Gábor: E-mentes szakácskönyv - Ünnepi ételek - nem csak ünnepekre
3 850 Ft
Akció: 2 888 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Sebestyén Balázs és Bio Gabi ezúttal a reformtáplálkozás gyakorlatába avatja be olvasóit. Tudományos segédanyagokkal gazdagított ünnepi szakácskönyvet tart kezében a kedves Olvasó, több mint hatvan különleges recepttel, melyek megalkotásához segítségül hívták Bánfi Ibolya vegán séfet, aki több mint húsz esztendeje mindennapi szinten készít ízletes reformételeket otthon és főzőtanfolyamain.

Egy izgalmas szakácskönyvsorozat első gyöngyszeme ez a kötet, amely kiemelt alkalmakra szánt ételekből és italokból szemezget, legyen az karácsony, szilveszter, születésnap, névnap, évforduló vagy baráti összejövetel. Az üdvözlőitaloktól és a vendégváró falatoktól elindulva eljutunk az ünnepi főételekig, nem feledkezve meg az édességekről sem. Célunk a gyakorlati ötletadás.

Mit reggelizzek? Hogyan készül egy egészséges ebéd? Hogyan tehetem ízletesebbé az egészséges alkotókból készült fogásokat? Az elméleti ismeret mellé valóban hasznosak a gyakorlati ötletek. 

Az elmúlt évek rádiós műsorai, előadás-sorozatai, főzőtanfolyamai bizonyították, hogy nagyon is életszerű a növényi alapú vegán, illetve reformétrend bevezetése, az egészségtudatosság jegyében. Bízunk abban, hogy az E-mentes szakácskönyv ünnepi kötete támogatni fogja az otthoni ételkészítést, és hozzátehet a hazai lakosság egészségének védelméhez, javításához.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155918018
  Kiadó
  Pilis-Vet Kiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  180
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  802 g/db