Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBarbara Taylor Bradford: Az elveszett fiú

-25%
Barbara Taylor Bradford: Az elveszett fiú
3 690 Ft
Akció: 2 768 Ft2768
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Sir Maxim West, a dúsgazdag angol üzletember, majdnem belehal egy rabló támadásába. A lábadozása alatt van ideje végiggondolni az életét - vajon hol tévedt el, miért lett ő az elveszett fiú?
A harmincas évek Németországában született, a Westheim-bankház igazgatójának egy szem, imádott gyermekeként, de a nácizmus térhódítása tönkretette a szülők életét. Maximot Angliába menekítették, de ők nem élték túl a zsidóüldözést…
Az ötvenes években egyre nagyobb vagyona mellett egyetlen dologra vágyott: hogy feleségül vehesse a gyönyörű Anastasiát, a szőke fehérorosz lányt. De amikor végre létrejön a házasság, a munkamániája gyorsan kikezdi a boldogságukat, és végül el is válnak.
Második felesége, a szép színésznő meghal egy balesetben, a harmadik boldogtalanná teszi, barátnője teherbe ejteti magát, hiába nem akar több gyereket a férfi. Az élete reménytelenül összekuszálódik, és ekkor éri a lövés. A kórházban egyszer arra tér magához, hogy ágya körül áll az első és a harmadik felesége, a szeretője, a lánya, és volt nevelőnője, a pótanyja, aki segített kimenteni őt a náci Németországból. Vajon melyikük találja meg az elveszett fiút, melyikük teremt otthont neki?
A könyv más kiadónál, más fordításban már megjelent Maxim és a nők címen.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630795609
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  640
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  560 g/db
Webáruház készítés