Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBékésy Erika: Egy Elvált, egy Özvegy és egy Szingli

-25%
Békésy Erika: Egy Elvált, egy Özvegy és egy Szingli
Fő kategória >Regény >Szórakoztató
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Schell Judit, színésznő: "Nem érdemes letenni!"
Tímár Péter, filmrendező: "...az első magyar regény, amely görbe tükörben, de megértő szeretettel mutatja be a mai társadalom társkereső igyekezetét."

Hogyan fogjunk pasit negyven fölött?
Lehetsz szingli, elvált, vagy akár özvegy, úgy próbálod megtalálni az igazit újra és újra, ahogy ennek a könyvnek a főszereplői is teszik. Eltérő jellemek, eltérő sorsok. Egyben azonban megegyeznek: mindannyian várják még a "nagy szerelmet", miközben megmosolyogtatóan csetlenek-botlanak a párkeresés labirintusában.
Nem tudják, és nem is akarják elhinni, hogy a mesebeli királyfi nem létezik. Kicsit pironkodva, füllentésektől sem visszariadva fejest ugranak az internetes társkeresés mélyvizébe, és a számukra ismeretlen világban tucatnyi "bénázást" követően rátalálnak a boldogságukra.
Vagy mégsem? Netán azt is megbánják, hogy belekezdtek?
Létezik-e boldog párkapcsolat, ha már elmúltál negyven? Tegyünk valamit a boldogságunkért, vagy inkább éljünk kizárólag a munkánknak, gyerekeinknek, vezessük le felesleges energiánkat takarítással és járjunk rendszeresen rákszűrésre?
Ha szingli vagy, vagy a barátnőd szingli, vagy csak saját magadon is nevetve szívesen visszaemlékeznél azokra az évekre, amikor azt hitted, magányosan fogsz megöregedni, akkor Békésy Erika hozzád szól első regényével.
Nem próbál elmélyült társadalomrajzot adni, mégis felvillant helyzeteket a mai magyar valóságból - abszurd köntösbe burkolva azokat.
Szatirikus hangvétel, filmszerűen pergő ritmus, komikus helyzetek, groteszkbe hajló figurák, és humoros párbeszédek. Ezek jellemzik a felhőtlen szórakozást nyújtó regényt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155596384
  Kiadó
  Álomgyár Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  304
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  280 g/db
Webáruház készítés