Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBenke Gabriella - Bíró Zsolt - Csúri Péter - Fodor Zsolt: 10 próbaérettségi informatikából - Középszint-gyakorlati (CD melléklettel) A legújabb érettségi feladatsorok alapján!

-25%
Benke Gabriella - Bíró Zsolt - Csúri Péter - Fodor Zsolt: 10 próbaérettségi informatikából - Középszint-gyakorlati (CD melléklettel) A legújabb érettségi feladatsorok alapján!
Fő kategória >Tankönyvek >Informatika, számítástechnika, technika >Érettségi, felvételi
2 980 Ft
Akció: 2 235 Ft2235
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Új próbaérettségi kiadványaink szerves folytatásai a Maxim Könyvkiadó elmúlt években megjelent sorozatainak, melyek segítségével hatékonyan felkészülhet a közép- és emelt szintű érettségi vizsga szóbeli, írásbeli és gyakorlati részére.
A kötetek átdolgozásával a felhasznált szövegek tartalmi aktualizálására került sor, valamint igazodtunk az érettségi vizsga jogszabályi, tartalmi és formai kereteiben bekövetkezett változásokhoz. Ennek köszönhetően a kötetekben új feladatok is helyet kaptak, valamint az eddigieknél változatosabb tartalom és feladattípusok igyekeznek kedvet csinálni a vizsgára való felkészüléshez. Az átdolgozás fő mintájául a legújabb érettségik szolgáltak, tehát a kiadványok kiválóan használhatóak a vizsgákra való felkészülésben.
A CD mellékleten találhatóak a feladatok megoldásához szükséges források, valamint a megoldott mintafeladatok is. A könyveket ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt. A kötetek végén megtalálható a feladatsorok értékelési útmutatója." (a Kiadó)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632615745
  Kiadó
  Maxim Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  192
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  360 g/db
Webáruház készítés