A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarország legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Biológia 7. - Életközösségek, Az élővilág fejlődése - MS-2610U

Szerző Csókási Andrásné Czegléd Anna - Horváth Andrásné Szabó Emőke - Jámbor Gyuláné - Kissné Gera Ágnes
Biológia 7. - Életközösségek, Az élővilág fejlődése - MS-2610U

Biológia 7. - Életközösségek, Az élővilág fejlődése - MS-2610U

Szerző Csókási Andrásné Czegléd Anna - Horváth Andrásné Szabó Emőke - Jámbor Gyuláné - Kissné Gera Ágnes
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2022
ISBN:
9789636978778
Kiadó:
Mozaik Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
215
Tömeg
376 g/db

A természetről tizenéveseknek sorozat NAT2020 szerint átdolgozott kötete.

Megtartva az eddig sikeresnek bizonyuló oktatási metódusokat, a szerzők 2022-ben átdolgozták és kiegészítették a tartalmakat, hogy megfeleljenek a kerettantervi előírásoknak és a modern oktatás elvárásainak is. Új elemként megjelentek a könyvben olyan színes, "magazinos" oldalak, amelyek az egzakt ismeretanyag átadásán túl, modern tipográfiájukkal felkeltik a tanulók érdeklődést az adott téma iránt.

A kiadványban helyet kapott 2 fejezet, amely bolygó élővilágát taglalja, és amelyben az éghajlat, a flóra és fauna bemutatása mellett a környezettudatos szemléletformálásnak is fontos szerep jut. Kiegészültek a fajleírások érdekességekkel, csoportfeladatokkal, kísérletekkel. A látványos és gazdag képanyag mellett a tankönyv digitális változatában található 3D-jelenetek és videók segítenek az egyes fajok megismerésében.

Az élőlények szerveződése fejezet a sejtek, a szövetek jellemzésén túl, rövid bepillantást nyújt az anyagcserefolyamatok és a biológiai információ átadásának menetébe. A fejezetben szereplő kísérletek kifejezetten támogatják a tudományos megismerés lépéseinek gyakorlását.

Az élővilág törzsfejlődése fejezetben az evolúciós folyamatok mentén ismerhetik meg a tanulók az élőlények egyes csoportjait, és azok általános jellemzőit. Majd az ökológiai témájú fejezetben az életközösségek működésének törvényszerűségeit érthetik meg.

A könyv végére került egy - mind megjelenésében, mind a tananyag feldolgozásának módjában - újszerű fejezet, a bolygónkat érintő környezeti problémák bemutatásával. A csoportos feldolgozást igénylő anyag korunk súlyos környezeti problémáira irányítja rá a tanulók figyelmét, ugyanakkor a tények ismertetése mellett ügyel arra is, hogy hathatós, tevékeny megoldásokat mutasson a diákok számára.

A könyv hátuljába nyomtatott egyedi kód hozzáférést biztosít a kiadvány digitális változatához, amelyben kapcsolódó interaktív anyagok is találhatók. A kiadványhoz munkafüzet is elérhető. 

27%
1 980 Ft
1 443 Ft
Kezdete: 2023.03.04   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Csókási Andrásné Czegléd Anna - Horváth Andrásné Szabó Emőke - Jámbor Gyuláné - Kissné Gera Ágnes
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK