Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBorsa Brown: A maffia ágyában - Maffia-trilógia 1.

-50%
Borsa Brown: A maffia ágyában - Maffia-trilógia 1.
2 999 Ft
Akció: 1 495 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Suzanne Roberts körül megfordul a világ: viharos gyorsasággal veszít el mindent és mindenkit maga körül, ami és aki addig fontos szerepet töltött be az életében. Szerencséjére a sors kárpótolja őt mindenért: megajándékozza Massimo, az ellenállhatatlan, művelt és jómódú ügyvéd szerelmével, aki rögvest szülővárosába, Palermóba röpíti álmai asszonyát. Itt véget is érhetne ez a romantikus történet... a happy end ezúttal mégis elmarad. Szicíliáról ugyanis kiderül, hogy távolról sem a képzelet mesés birodalma, s lassan Massimóról is lehull az álarc...
Lesz-e kiút az érzései között őrlődő, bántalmazott hősnő számra? Van-e szabadulás a maffia hálójából? És egyáltalán: hol van a határ szerelem és gyűlölet között?

"A gyűlölet is szeretet, csak épp fejtetőre van állítva. A szeretet igazi ellentéte a félelem" - adja meg a választ Osho, és e tantétel igazságát nem is bizonyíthatná hitelesebben e könyv.

Borsa Brown hatalmas sikert aratott trilógiájának új kiadású regénye lélektani folyamatokat is boncolgat, letehetetlen írásában feltárja, milyen pokoli mélységekbe és paradicsomi magasságokba juthat férfi és nő, ember és ember kapcsolata.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155596155
  Kiadó
  Álomgyár Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  308
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  430 g/db