Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBorsa Brown: Az Arab - Szenvedély és erotika a Kelet kapujában

-50%
Borsa Brown: Az Arab - Szenvedély és erotika a Kelet kapujában
3 490 Ft
Akció: 1 745 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Megbotránkoztató, ugyanakkor szívbe markoló történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.

Gamal ibh Hussein Ál-Szudairi a milliomosok megszokott életét éli, míg egy üzleti tárgyalás alkalmával Budapestre érkezik. Ridegsége és elhatárolódása az új világgal szemben hamarosan átalakul valami egészen mássá. 

Vannak érzések, melyek korlátokat döntenek le, és embereket formálnak át. Mindezt azért, hogy új útra léphessenek. Miként vállalhatja föl egymást két ember, akik oly különbözőek? 

Miként lépnek új útra, vagy veszik fel a harcot saját lelkükkel szemben? És mikor jönnek rá, hogy valami végleges és megváltoztathatatlan

Borsa Brown, a több ezer példányban eladott Maffia triógia sikerszerzőjének legújabb és eddigi legizgalmasabb regénye sajátos, erotikával fűszerezett stílusával dolgozza fel a kényes témát. 

Csakúgy, mint eddigi könyveiben, elzárt világba kalauzol, érdekes karaktereket és élethelyzeteket, emberi kapcsolatokat mutat be, melyeket kellőképpen színez csattanós párbeszédekkel.

Az erotikus részekre tekintettel 18 év feletti olvasóknak ajánlott!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155252990
  Kiadó
  Álomgyár Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  512
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  426 g/db