Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBöszörményi Gyula: Szer'usz világ - Ambrózy báró esetei V.

-25%
Böszörményi Gyula: Szer'usz világ - Ambrózy báró esetei V.
3 499 Ft
Akció: 2 610 Ft
Kezdete: 2019.10.29   Visszavonásig érvényes!

Olvass bele--->

1901. márciusa. Ambrózy Richárd bárót meglőtték. A Rókus kórház magánkórtermében élet és halál közt lebegő hírneves budapesti magánzó detektív mellett fiatal hitvese őrködik egészen addig, míg egy nap rá nem ront a rendőrség, hogy gyilkosság vádjával letartóztassa.

Ambrózy báró tehát "dögrováson", a neje vizsgálati fogságban van, így látszólag senki sincs, aki a fiatal házaspárra zúduló, rémálomhoz hasonlatos cselszövés háttere után kutakodjék. Senki, csupán a kis Mück Mári, a cserfes tabáni zsebtolvajlányból lett "társaskodónő" és cseppet sem "komor" komorna, aki a maga szélütött módján kezd a nyomozásba, melynek során magával a véres kezű Pesztonkával, a századforduló Budapestjének legrettegettebb bűnözőjével találja szemben magát.

A rajongásig szeretett Ambrózy báró esetei című sorozat legújabb kötete bő humorral, meghökkentő fordulatokkal, számos valóban élt szereplővel és valós eseménnyel ízesített, kalandos időutazást kínál olvasóinak a korabeli Budapest legközepébe és főleg annak alvilágába.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634576310
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  360
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  418 g/db