Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBrad Meltzer: A belső kör

-25%
Brad Meltzer: A belső kör
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Feltárul az amerikai elnökség legjobban őrzött titka.

"Vannak történetek, amelyeket senki sem ismer. Eltitkolt történetek. Én szeretem az ilyen történeteket. És amióta a Nemzeti Levéltárban dolgozom, abból élek, hogy felkutassam őket."

Beecher White, a fiatal levéltáros az amerikai kormányzat legfontosabb irataival dolgozik. De mindig csak őrizte más emberek történeteit, ő nem vett részt bennük...
Mostanáig.
Amikor Clementine Kaye, Beecher első, diákkori szerelme segítséget kér rég eltűnt apja felkutatásához, Beecher el akarja kápráztatni, ezért megmutatja neki a különlegesen védett szobát, ahol az Egyesült Államok elnöke személyesen szokta tanulmányozni a titkosított dokumentumokat. Miután véletlenül rábukkannak az íróasztalhoz tartozó szék alá rejtett, felbecsülhetetlen értékű tárgyra - egy kétszáz éves szótárra, amely egykor George Washingtoné volt -, Beecher és Clementine egyszeriben csalások, összeesküvések és gyilkosságok hálójában találja magát.
Beecher versenyt fut az idővel, hogy kiderítse az igazságot erről a rejtélyes nemzeti kincsről. Kutatásai egy zseniálisan kódolt kirakós játékhoz vezetik el, amely felkavaró titkot rejt az állam alapításáról.

"Meltzer kiérdemelte, hogy John Grisham, Scott Turow és David Baldacci mellé soroljuk." (People)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636899226
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  510
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  470 g/db
Webáruház készítés