Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekBrigitte Roser: Vége a kifogásoknak!

-25%
Brigitte Roser: Vége a kifogásoknak!
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Mindegy, milyen jónak tűnik egy kifogás az adott pillanatban, életünk végén úgyis csak az számít, amit átéltünk és megvalósítottunk, nem pedig az, amit elszalasztottunk.

Mindannyian értelmes és boldog életről álmodozunk. Ahelyett azonban, hogy tennénk érte, kifogásokat keresünk, és egy helyben toporgunk. Pedig igenis lehetséges az újrakezdés és a továbblépés - csak fel kellene hagynunk végre a kifogások gyártásával.
Néhány kifogás hétköznapjaink nélkülözhetetlen részét képezi, mert segítségükkel kezelni tudjuk az együttélés kínos pillanatait. Senki sem szeretne olyan világban élni, ahol egyáltalán nem léteznek kifogások, azok egy része ugyanis ártalmatlan és hasznos.
Ám a kifogások többsége kimondottan káros, mert zsákutcába visz. Ezek nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy ne legyünk képesek megoldani a problémáinkat. Megakadályoznak abban, hogy időben cselekedjünk, hogy kibéküljünk egy veszekedést követően, hogy tisztázzunk egy kapcsolatot, hogy megszüntessünk egy konfliktust, hogy javítsunk a munkahelyi helyzetünkön, vagy rendbe hozzuk az életünket. Ezek a kifogások a halogatás és a kockázatkerülés cinkostársai.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635290925
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  360
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db