A burgonya a világ egyik legnépszerűbb élelmiszere, és minden bizonnyal a legsokoldalúbbak közé tartozik. A földkerekség csaknem összes országában termesztik, ezernyi változata ismert, sajátos színekben, formában és állaggal - a vajsárga yukon goldtól a karibi térség telt narancsszínű jamgyökeréig. Ebben a kötetben számtalan izgalmas receptet találunk, s valamennyi remekül elkészíthető otthon. A fejezetek között megtaláljuk a leveseket, az előételeket, salátákat és kímélő ételeket, a köreteket, a húsokat és szárnyasokat, a halakat, a vegetáriánus étkeket, de a kenyérféléket és süteményeket is.
A receptek útmutatásai könnyen követhetők, valamennyi ételhez friss hozzávalókat használunk, és az asztalra kerülő fogások nem csupán ízletesek, hanem szemet gyönyörködtetőek is. A teendőket lépésről lépésre bemutató fotóknak köszönhetően még a kezdő háziasszonyok is nyugodtan vállalkozhatnak e nagyszerű burgonyás ételek elkészítésére.
- Több mint 170 ínycsiklandó étel
- Praktikus tippek és variációk
- Lépésről lépésre követhető útmutatók látványos fényképekkel
- Változatos kínálat, számos különlegesség és vegetáriánus étel.