Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCarol Kelly-Gangi: Assisi Szent Ferenc bölcsességei

-26%
Carol Kelly-Gangi: Assisi Szent Ferenc bölcsességei
2 490 Ft
Akció: 1 855 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

,Kezdd el azt tenni, ami szükséges, aztán azt, amit lehetséges, és hirtelen azon kapod magad, hogy a lehetetlent csinálod".
,,Minden ajándék és kegyelem közül, melyekkel Krisztus az ő szeretteit elhalmozza, a legnagyobb adomány az, ha képesek vagyunk legyőzni önmagunkat."

Assisi Szent Ferenc az állatok és a természet védőszentje, a kereszténység egyik legtiszteletreméltóbb alakja. Életét egyfajta lelki utazás jellemezte, mely elvezette a kiváltságos, előjogokkal teli, katonáskodó élettől az alázatos, könyörületes, szolgáló létig. Prédikáló misztikussá vált, aki síkra szállt a szegényekért, és megalapította a katolikus egyház nagyra becsült ferences rendjét.
Összeállításunk több mint háromszáz idézetet tartalmaz, melyek egyrészt Szent Ferenc által megfogalmazott írások, másrészt oly tanítások, melyeket testvéreinek diktált. Olvashatunk továbbá szemelvényeket szabályaiból, intelmeiből és buzdításaiból, csokorba válogattuk leveleit, imáit és áldásait is.
Könyvünk arra ösztönzi a kedves olvasót, hogy e sokak által szeretett szentet tanításai alapján ítélje meg, melyek maradandó örökségét képezik egy igazán alázatos életnek. Akár lelki utazásához keres útmutatást, akár egyszerűen csak többet szeretne megtudni a szerzetesről, könyvünk segíteni fog abban, hogy minél mélyebben megismerje Szent Ferencet és tanításait.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632673790
  Kiadó
  Lazi Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  168
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  254 g/db