Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCaroline Webb: Minden nap a te napod - A sikeres hétköznapok pszichológiája

-26%
Caroline Webb: Minden nap a te napod - A sikeres hétköznapok pszichológiája
3 999 Ft
Akció: 2 959 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Caroline Webb hosszú évek tapasztalatait, valamint a közgazdaságtan, a pszichológia és a viselkedéstudományok eredményeit sűrítette össze ebben a kötetben, hogy megossza az olvasókkal, miként tudunk mentálisan és érzelmileg is kiteljesedni, fejlődni a munkánkban. Egy átlagos napunkat lefedve a könyv megmutatja, hogy néhány kulcsfontosságú változtatás a viselkedésünkben miként vezethet lenyűgöző eredményekhez. Tudományos alapokra épülő tanácsaival maximálhatjuk a teljesítményünket, és több energiánk lesz, mint valaha.

Megtanuljuk, hogy:

- miként osszuk be hatékonyan az időnket, és hogyan állítsunk fel fontossági sorrendet; . hogyan hozzuk ki a legtöbbet az emberi interakciókból és tegyünk jó benyomást másokra; . hogyan hozzunk kreatív és bölcs döntéseket; . miként viszonyuljunk nagyobb rugalmassággal a nehézségekhez; . miként találhatunk több örömet a munkában, és hogyan tehetünk szert több sikerélményre.

A Minden nap a te napodat a Forbes 2016-ban a legfontosabb üzleti könyvek közé sorolta, többek között a Financial Times és a Time magazin is elismerő kritikát közölt róla. Tizenhét nyelven, több mint hatvan országban jelent meg.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633109175
  Kiadó
  Bookline Könyvek
  Kiadás éve
  2017
  Oldalszám
  496
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  812 g/db