Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Cassie Beasley: A varázslatos Circus Mirandus (P)

-25%
Cassie Beasley: A varázslatos Circus Mirandus (P)
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Micah életének legmeghittebb órái azok, amikor Ephraim nagyapa csodálatos történeteit hallgatja a Circus Mirandusról, arról a varázscirkuszról, ahova nagyapjának még gyerekkorában sikerült eljutnia. Ott találkozott a Fényhajlítóval, aki ígéretet tett neki: teljesíti egy kívánságát. Ephraim súlyosan megbetegszik, úgy érzi, eljött az idő, hogy beváltassa a Fényhajlítóval az ígéretét. Micah-ban ekkor tudatosul, hogy a Circus Mirandus, noha túl meseszerű, a valóságban is létezik. Útra kel, hogy megkeresse a cirkuszt és a Fényhajlítót, hiszen ez az egyetlen esélye, hogy megmentse nagyapját.
Varázslatosan szép történet a képzelet erejéről, hazatalálásról, elszakíthatatlan kötelékekről. Gyönyörű ívű, igazi remekmű, értékes iránytű, mely irányt ad, hogy megtalálhassuk saját utunkat.

Cassie Beasley Georgia államban nőtt fel. Amikor épp nem ír, besegít a család pekándió-ültetvényén. A Vermonti Szépművészeti Főiskolán szerzett diplomát gyerek- és ifjúsági irodalomból. A varázsalot Circus Mirandus az első regénye. A kritikusok már a megjelenés előtt csodálattal beszéltek az ifjú írónő könyvéről, Roald Dahl utódjaként emlegetik.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155587030
  Kiadó
  Betűtészta Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  318
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  424 g/db
Webáruház készítés