Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCatherine Anderson: Közelgő tavasz - Mystic Creek 4.

-25%
Catherine Anderson: Közelgő tavasz - Mystic Creek 4.
3 990 Ft
Akció: 2 975 Ft
Kezdete: 2019.09.01   Visszavonásig érvényes!

Amikor egy kedves ügyfele szorult helyzetbe kerül, Tanner Richards, a szolgálatkész és rendkívül jóképű futár gondolkodás nélkül a segítségére siet. Arra azonban nem számít, hogy ezzel a munkáját is veszélybe sodorhatja. Tiltott árut - dohányt és sört - kell ugyanis becsempésznie egy idősek otthonába, és amikor elkapják, az egyik lakó szigorú unokájának haragjával kénytelen szembenézni.
Crystal Malloy az összeroppanás szélén áll. Nem elég, hogy folyamatosan aggódik a műtétje után lábadozó nagyapjáért, még annak szabadulóművész ausztrál pásztorkutyájára is vigyáznia kell. Vadóc és az idős férfi pedig alaposan feladja neki a leckét.
Tanner és Crystal útjai idővel egyre többször keresztezik egymást, és a nő is kénytelen belátni, hogy rosszul ítélte meg a férfit. A múlt sebei azonban meggátolják, hogy nyisson az új szerelem felé, pedig a lelke mélyén érzi, hogy sosem tapasztalt boldogságban lehetne része.

Catherine Anderson újabb regénye a kortalan szerelem, az újrakezdés és az önmagunkba vetett hit visszaszerzésének megható története.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634522577
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  400
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  358 g/db