A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Ház az éj peremén

Szerző Catherine Banner
Ház az éj peremén

Ház az éj peremén

Szerző Catherine Banner
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2016
ISBN:
9789632617398
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
384
Tömeg
372 g/db

Olvass bele--->

Castellamare szigete éppen annyira messze van a szárazföldtől, hogy elfelejtsék, de nem elég messze ahhoz, hogy a világ bajaitól is kímélve legyen. A sziget életének középpontjában egy virágokkal benőtt kis kávézó áll, ami már generációk óta csalogatja be a kis közösséget beszélgetni, pletykálni. Különleges emberek találkoznak itt, és lenyűgöző sorsok fonódnak össze. Castellamare lakosait nagyban megváltoztatja a két világháború, a gazdasági világválság, és a fasiszta fenyegetés.
Majdnem egy évszázadon át követhetjük az Espinosa családot titkokon és rejtélyeken, megpróbáltatásokon és áldozatokon át. De megismerhetünk egy kegyetlen grófot és elbűvölő feleségét, egy lelkészt, aki imádja a botrányt, egy háborús rab múltú költőt, egy kívülálló lányt, aki az erő egy fontos pillére lesz, valamint egy sebesült angol katonát, aki a tengerből bukkan fel.
A szerelem, a szenvedély és barátság szoros köteléke, a keserű rivalizálások, és a megbocsátás ereje tölti be ennek a gazdag, hatásos regénynek a lapjait.

"A Ház az éj peremén iránti rajongásom végeérhetetlen. Catherine Banner regényének kidolgozottsága szinte természetfeletti, az egész igazán egyedi, tiszta és hihetetlenül gyönyörű."
Kirkus Reviews

"Ahogyan haladtam az olvasással, szinte éreztem a klasszikus legendák és mítoszok szelét, ami időtlenül fonja körbe a világot, és mégis teljesen sajátos. Egy csodás, mélyen megindító regény időn és generációkon átszárnyalva."
Amazon

"A szigeti történetek hosszú és eklektikus hagyományához Catherine Banner szikrázó pluszt adott. A kitalált Castellamare szigetének világa óriási lett, története tekervényes, stílusa pedig csodálatos."
Goodreads

"Egy modern történet egy fiatal angol nő tollából, gyönyörűen megírva, átszelve egy évszázadot, átalakítva és összefonva a szereplők sorsát, közben felidézve egy kitalált krónikát, kihangsúlyozva a történelmet, amit mi is."
Barnes and Noble

27%
3 499 Ft
2 554 Ft
Kezdete: 2024.06.30   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Catherine Banner
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK