A vásárlók értékelése alapján 2022-ben 8. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ház az éj peremén

Szerző Catherine Banner
Ház az éj peremén

Ház az éj peremén

Szerző Catherine Banner
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2016
ISBN:
9789632617398
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
384
Tömeg
372 g/db

Olvass bele--->

Castellamare szigete éppen annyira messze van a szárazföldtől, hogy elfelejtsék, de nem elég messze ahhoz, hogy a világ bajaitól is kímélve legyen. A sziget életének középpontjában egy virágokkal benőtt kis kávézó áll, ami már generációk óta csalogatja be a kis közösséget beszélgetni, pletykálni. Különleges emberek találkoznak itt, és lenyűgöző sorsok fonódnak össze. Castellamare lakosait nagyban megváltoztatja a két világháború, a gazdasági világválság, és a fasiszta fenyegetés.
Majdnem egy évszázadon át követhetjük az Espinosa családot titkokon és rejtélyeken, megpróbáltatásokon és áldozatokon át. De megismerhetünk egy kegyetlen grófot és elbűvölő feleségét, egy lelkészt, aki imádja a botrányt, egy háborús rab múltú költőt, egy kívülálló lányt, aki az erő egy fontos pillére lesz, valamint egy sebesült angol katonát, aki a tengerből bukkan fel.
A szerelem, a szenvedély és barátság szoros köteléke, a keserű rivalizálások, és a megbocsátás ereje tölti be ennek a gazdag, hatásos regénynek a lapjait.

"A Ház az éj peremén iránti rajongásom végeérhetetlen. Catherine Banner regényének kidolgozottsága szinte természetfeletti, az egész igazán egyedi, tiszta és hihetetlenül gyönyörű."
Kirkus Reviews

"Ahogyan haladtam az olvasással, szinte éreztem a klasszikus legendák és mítoszok szelét, ami időtlenül fonja körbe a világot, és mégis teljesen sajátos. Egy csodás, mélyen megindító regény időn és generációkon átszárnyalva."
Amazon

"A szigeti történetek hosszú és eklektikus hagyományához Catherine Banner szikrázó pluszt adott. A kitalált Castellamare szigetének világa óriási lett, története tekervényes, stílusa pedig csodálatos."
Goodreads

"Egy modern történet egy fiatal angol nő tollából, gyönyörűen megírva, átszelve egy évszázadot, átalakítva és összefonva a szereplők sorsát, közben felidézve egy kitalált krónikát, kihangsúlyozva a történelmet, amit mi is."
Barnes and Noble

28%
3 499 Ft
2 519 Ft
Kezdete: 2023.09.22   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Catherine Banner
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK