Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekClive Cussler: A sátán bankárja

-22%
Clive Cussler: A sátán bankárja
3 490 Ft
Akció: 2 720 Ft2720
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Clive Cussler évtizedek óta szórakoztatja az olvasókat izgalmas és fordulatokban gazdag regényeivel. A Dark Pitt-könyvek és az Oregon-akták szerzője ezúttal történelmi krimisorozattal jelentkezik, amelynek főszereplője egy igazi Sherlock Holmes-i figura, az okos és rendíthetetlen kitartásáról híres Isaac Bell detektív.

1906-ot írunk. Két éve kegyetlen bűntények sorozata sújtja Amerika nyugati államait, a forgatókönyv pedig mindig ugyanaz: egy titokzatos férfi bemegy a bankba, kirabolja, hidegvérrel meggyilkol minden szemtanút, majd nyomtalanul eltűnik. A hatóságok nem nézhetik tovább tétlenül a Sátán Bankárjának nevezett bandita pusztításait, és bevonják a nyomozásba Isaac Bellt, a ravasz és tehetséges detektívet.

A nyomozó hamar rájön, hogy a legélesebb eszű bűnözővel áll szemben, akivel valaha dolga volt. Tudásának, helyes következtetéseinek és ösztönös megérzéseinek köszönhetően azonban többször is közel jár ahhoz, hogy elfogja a gazembert és gyönyörű segítőjét. De a sarokba szorított férfi durva ellentámadásba lendül, és a kocka fordul: a vadász válik célponttá. Bell már nemcsak a játszma megnyeréséért, hanem az életéért is küzd...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155283772
  Kiadó
  Partvonal Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  420 g/db
Webáruház készítés