Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekConn Iggulden: A kardok mezeje - Az uralkodó 3.

-25%
Conn Iggulden: A kardok mezeje - Az uralkodó 3.
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Julius Caesarnak, akinek komoly politikai ambíciói vannak, nagyon szűk mezsgyén kell egyensúlyoznia, ha túl akarja élni a római köztársaság utolsó óráit. Ezért tűzpróba elé állít mindent és mindenkit, akit és amit csak szeret.
A kardok mezeje cselekménye akkor kezdődik, amikor Caesar véglegesíti azoknak a bizalmi embereknek a körét, akik legioiban hadvezérként számításba jöhetnek. Amikor elérkezik az idő és az alkalom, hogy megszerezze a consuli címet, Hispaniából visszatér Rómába. A városban azonban ármány és összeesküvés fenyeget mindent, amit értékesnek és fontosnak tart. Crassusszal és Pompeiusszal együtt muszájszövetségre lép, s megalakul az 1. triumviratus: hárman felosztják maguk között a hatalmat. Julius barátaira hagyja Rómát, s elindul, hogy a köztársaságnak hatalmas, véres, pusztító harcok árán új területeket szerezzen. Eljut Galliába és a térkép szélére, Britanniába.
A köztársaság utolsó napjait éli, Pompeius dictatornak neveztette ki magát. A hírek hallatán Julius Caesar legioival vissza akar térni az Urbsba, hogy az események részese és alakítója lehessen, s átkel a Rubiconon...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636899103
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  628
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés