A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarország legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Cserbóka - Gyermekversek

Szerző Lajtos Nóra
Cserbóka - Gyermekversek

Cserbóka - Gyermekversek

Szerző Lajtos Nóra
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2022
ISBN:
9789635341276
Kiadó:
Hungarovox Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
63
Tömeg
290 g/db

"Belecsöppenni a kisgyermekek világába, mindig egy nagy csoda. Lajtos Nóra versei bevezetnek bennünket ebbe a különleges világba, ahol értelmet nyer a csicseri cserbóka, az ettyem-pettyem, az egyedem és begyedem. Szeretettel ajánlom mindazoknak, akik részesei szeretnének lenni ennek a csodának."(Tabajdi Éva klinikai gyermek-szakpszichológus)
"A gyermek világra nyíló értelme csodálkozással tölti el a felnőttet. Ez az öröm érik költészetté: előbb pajkos mondókázássá, majd szó-játékos versekké. Bepillanthatunk a felnőtt és a gyerek mikrokozmoszába, ahol játékba feledkezve beszélgetnek, megismerik az őket körülölelő világot és egymásra találnak." (Dr. Pompor Zoltán gyermekirodalom-szakértő)
"Ami magával ragadja a gyermeket, az mind megtalálható a versekben. A ritmus varázsa, a vers hangzása, a mozgás öröme, a játékosság, és még a humor is helyet kap a könyvben. Életkori sajátosságoknak megfelelően választhatunk verset Lajtos Nóra Cserbóka verseskönyvéből. Jó szívvel ajánlom kisgyermekkortól a kisiskolás korig, és akár még azon is túl." (Berkes Imréné óvodapedagógus)

Lajtos Nóra (1977) költő, író, irodalomtörténész, kritikus, szerkesztő, tanár. Jelen kötete a szerző hetedik könyve. Debrecenben él.

27%
2 500 Ft
1 823 Ft
Kezdete: 2022.10.30   Visszavonásig érvényes!
Elfogyott, jelenleg nem rendelhető!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Lajtos Nóra
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
A könyv megvásárlása után járó jóváírás virtuális számláján::
18 Ft

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK