Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCsíkszentmihályi Mihály - William Damon - Howard Gardner: Jó munka - Amikor a kiválóság és az etika találkozik

-25%
Csíkszentmihályi Mihály - William Damon - Howard Gardner: Jó munka - Amikor a kiválóság és az etika találkozik
3 499 Ft
Akció: 2 624 Ft2624
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Mit jelent az, hogy valaki jó munkát végez? Egyszerűen csak annyit, hogy kellő szakértelemmel teszi a dolgát? Esetleg abból áll, hogy hírnévhez vagy pénzhez juttat minket? A könyv szerzői, a pszichológia tudományának világhírű művelői mindezt máshogy látják. Szerintük a jó munkához az is szükséges, hogy felelősségteljesen gondolkodjunk tevékenységünkről és annak messzebbre mutató következményeiről hogy miközben személyes kapcsolatainkat is építi, munkánk az egész társadalom hasznára váljon.
A személyes történeteken alapuló kötet kihagyhatatlan mindenkinek, akit érdekel, miként őrizheti meg személyes értékeit sokszor kemény versenyre kényszerítő világunkban úgy, hogy közben szakmailag is a legjobb teljesítményt nyújtja.
Csíkszentmihályi Mihály Prima Primissima és Széchenyi-díjas pszichológus. Tagja az Amerikai és a Magyar Tudományos Akadémiának. A flow-elmélet atyja, a boldogság és kreativitás egyik legismertebb nemzetközi kutatója.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633108192
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  400
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés