A vásárlók értékelése alapján 2023-ban 9. alkalommal lettünk Magyarország legjobb internetes könyváruháza.

Ország Boltja 2023 Minőségi díj Szórakozás és kikapcsolódás kategória I. Helyezett

Gyermeked a személyi edződ

Alcím Fitt mama, egészséges baba
Szerző Csoba Ildikó
Gyermeked a személyi edződ

Gyermeked a személyi edződ

Alcím Fitt mama, egészséges baba
Szerző Csoba Ildikó
Kötésmód:
puha kötés
Kiadás éve:
2015
ISBN:
9789637157417
Kiadó:
Galenus Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
96
Tömeg
358 g/db

Moccanj a gyermekeddel! - Legyen ő a te személyi edződ! Ha már nap mint nap rákényszerít a mozgásra, fordítsd ezt megújulásodra!
A cseperedő gyermek napról napra fedezi fel a világot és ismeri meg a helyét benne. Természetes mozgásvágya mindig "utat" tör magának. Drága játékokkal felesleges őt elhalmozni. Sokkal izgalmasabb a világ a maga valóságában, a természet és az élet adta lehetőségekkel és az édesanya kreatív jelenlétével.
Csalj mosolyt a gyermeked arcára! Inspiráld őt aktivitásra! Tedd próbára ügyességét! És vele együtt fedezd fel te is a mozgás örömét!
A te célod a regenerálódás, a visszaalakulás és a fittség. A gyermekedé az egészség és a kiegyensúlyozott fejlődés. A kettő könnyen összehangolható.!
A baba-, kisgyermekfejlesztő és anyaformáló ötlettár 0,4-3,5 éves gyermekeknek és anyukáinak készült.
Közel 100 játékötlettel buzdít az aktív időtöltésre. A korosztályra bontott tornagyakorlatok, mozgásos játékok és a természetbe csábító sétatippek célja, hogy a gyermek és édesanyja együtt mozgásban legye, és ezzel pedig közös élményeket gyűjtsön. 3x20 darab játékkártya segíti a játékos hétköznapokat, amelyek puzzle-ként illeszthetők össze.
Miközben a gyermek segítséget kap a "felfedezéseihez", a szabadságban erőteljesen korlátozott édesanya is kap egyfajta lehetőséget arra, hogy formásodjon, felfrissüljön, kikapcsolódjon. Örömteli, aktív és kreatív lehet az együttlét!
Segítenek a gyógytestnevelő, gyermekmozgás-fejlesztő konduktor, óvodapedagógus, baba-mama jógaoktató laktációs tanácsadó, babahordozási tanácsadó ajánlásai!
A testnevelő tanár szerző, aki maga is kétgyermekes anyuka, azokhoz a szülőkhöz szól, akik szeretnék színesebbé tenni a babával, kisgyermekkel töltött napjaikat.

28%
2 990 Ft
2 153 Ft
Kezdete: 2024.02.25   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-4 munkanap

Adatok

Szerző:
Csoba Ildikó
Alcím:
Fitt mama, egészséges baba
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK