Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekCsúcs László: Pénz és média

-25%
Csúcs László: Pénz és média
3 200 Ft
Akció: 2 385 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

"A rendszerváltoztatás időszakát viharos körülmények és szokatlan feladatok ellátásával éltem meg. Tapasztalataim nyilvánosságra hozatalával hosszú évekig nem foglalkoztam, mert úgy véltem, hogy a történteket jobb elfelejteni, mint felidézésükkel újból átélni azokat.
Ám amikor azzal szembesültem, hogy mai gondjaink jelentős része a súlyosan elhibázott rendszerváltásunk egyes történéseire, vagy még inkább mulasztásaira vezethető vissza, elhatároztam, hogy felejtésre késztető hallgatásomat feladom.
Ezért hát Pénz és média címmel megírtam visszaemlékezéseimet. Ebben a könyvben a rendszerváltozást megelőző, majd az azt megalapozó némely pénzügyi visszásság és rádiós szerepvállalásom ismertetésével foglalkozom. Persze nem a teljeség igényével, de a kiemelésre érdemesnek talált intézkedések és mulasztások olyan összefüggésekre mutatnak rá, melyek egyfelől tanulságosak, másfelől talán jelen helyzetünkben is hasznosíthatóak.
Írásom hiánypótló: abban az értelemben mindenképpen, hogy erről az időszakról túlsúlyban csak a balliberális szemléletű leírás van forgalomban. Az ellenpontként bemutatott tények és események az eddig ismertektől jelentősen eltérő megvilágításba helyezik közelmúltunkat. Hitelességét erősíti, hogy az esetenként még ma is indulatosnak vélt megnyilvánulásomat - szakmai körökben - ismert, de már elfeledett vagy a nyilvánosságig soha el nem jutott dokumentumokkal igyekszem alátámasztani." (a Szerző)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636626839
  Kiadó
  Kairosz Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  392
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db