Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDaniela Sacerdoti: Vigyél haza

-25%
Daniela Sacerdoti: Vigyél haza
3 490 Ft
Akció: 2 605 Ft
Kezdete: 2019.09.19   Visszavonásig érvényes!

Segíthetnek-e a múlt szellemei szebb jövőt találni?

Inary Monteith élete válaszúthoz érkezett. Miután egy lopott éjszakát töltött közeli barátjával, Alexszel, közli vele, hogy ez az egész szörnyű hiba volt, és ezzel összetöri a férfi szívét. Amikor beteg húga állapota hirtelen rosszabbra fordul, haza kell sietnie Londonból a skót Felföldre... és a visszatéréssel együtt szembe kell néznie a fájdalmas emlékekkel, amelyek elől oly elszántan igyekezett elmenekülni.

Hazatérve az élete még bonyolultabbá válik, mint azt képzelte volna. Húga betegsége, bátyja ellenségessége, egy önelégült ex, akit soha többé nem akar újra látni, a Londonban maradt Alex iránt érzett ellentmondásos érzelmei és a Glen Avichben megismert jóképű amerikai. Mindezek betetőzéseként rejtélyes módon elveszíti a hangját, viszont visszanyeri egy különleges gyerekkori képességét... a hatodik érzékét, amely családi örökség. És amikor egy múltbéli hang egyre csak azt hajtogatja ,,Vigyél haza!", olyan titok nyomára bukkan, amelyről tudja, meg kell fejtenie ahhoz, hogy szabaddá legyen.

A Vigyél haza gyönyörű történet szerelemről, veszteségről, az igazi képességek felfedezéséről, de legfőképpen arról, hogy sohase felejts el, igazából ki vagy.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634067757
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  336
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  300 g/db