Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDavid Brin: Existence 1. - A létezés csapdája

-22%
David Brin: Existence 1. - A létezés csapdája
3 490 Ft
Akció: 2 720 Ft2720
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A 21. század közepének megbolydult világa folyamatos változások színtere. A rohamléptekkel fejlődő technika még nyugodt körülmények között is sokszor próbára teszi a hétköznapi emberek toleranciáját, hát még most! A ember által előidézett természeti-környezeti katasztrófák miatt népvándorlások indultak be; az oly sokszor megálmodott mesterséges intelligenciák nemcsak hogy megszülettek, de kiharcolták maguk számára az emberekével megegyező jogokat; nincsenek többé titkok, a nap 24 órájában mindenki online van, az internet viselhetővé vált, ha szembejön egy ember az utcán, máris mindent tudunk róla.
Ebbe a kaleidoszkópszerű, futurisztikus kavargásba robban be a hír: egy űrbeli szemétszedő, az orbitális pályák takarítója talált valamit, egy tárgyat, mely nem természetes eredetű, ám nem is mi juttattuk fel oda. Vajon milyen üzenetet hordoz magában, és bármi legyen az, fölkészültünk-e a fogadására?

David Brin többszörös Hugo-díjas író, futurológus, asztrofizikus. Mint mindig, ezúttal is páratlan tudományos felkészültségről tesz tanúbizonyságot, melyet azonban nem habozik a történet szolgálatába állítani, hogy az olvasó egy percre se érezze regényét száraz értekezésnek. Korunk legégetőbb kérdéseire keresi a választ, legfrissebb, monumentális művében nem csupán ismert világunk határain belül.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155158780
  Kiadó
  Metropolis Media
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  448
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés